• office@learning-ecosystem.org
 • (0723) 692 950

Despre noi

Din momentul in care am construit aceasta companie am vrut sa fie mai mult decat o firma de training si consultanta. Am vrut sa fie compania cu care fiecare om care vrea sa se dezvolte personal si profesional sa isi doreasca sa lucreze. Am vrut sa fie compania cu care fiecare organizatie care vrea sa aiba echipe eficiente, creative si specializate sa isi doreasca sa lucreze.

Artifica

Artifica

Acesta este motivul ce ne-a determinat sa cautam cele mai eficiente, creative si complete modalitati de a le oferi clientilor nostri solutii de dezvoltare. Acesta este motivul pentru care, inca de la inceput, am stiut ca nu vom folosi solutii standardizate, francize, metode unice de formare sau un grup de fomatori blocati in aceeasi metoda.

Learning Ecosystem a dezvoltat cel mai complex mediu de formare si dezvoltare personala si profesionala din Romania sub forma ecosistemelor de invatare pe care le propune. Suntem in acest moment lideri in designul si livarearea experientelor structurate de invatare si solutiilor aplicate pentru lideri si echipele lor.

Ane

Ane

Learning Ecosystem a construit o echipa de profesionisti in training, consultanta si coaching si in acelasi timp o echipa de specialisti cu expertiza in domeniul in care activeaza fiecare dintre ei. Toti trainerii si consultantii Learning Ecosystem sunt certificati CNFPA, folosesc metode multiple andragogice de invatare (specifice invatarii la adulti).

Mo

Mo

Cursurile, ecosistemele de invatare, consultanta si coachingul realizate de trainerii si consultantii nostri se bazeaza pe experiente structurate de invatare verificate in practica si aplica invatarea prin ciclul lui Kolb. Filozofia de la care porneste Learning Ecosystem este aceea ca un formator nu poate forma eficient si

corect, atata timp cat nu practica el insusi – in lumea reala – ceea ce propune spre invatare. De aceea, fiecare trainer si consultant Learning Ecosystem, aplica zilnic in viata sa profesionala ceea ce ofera ca solutii de invatare fiind angajat in proiecte si programe specifice domeniului sau de expertiza.

Alaturi de echipa de traineri si consultanti Learning Ecosystem a adunat la un loc, pentru a-ti oferi o experienta cat mai completa de invatare, o echipa de suport formata din ambasadori, specialisti in IT&C si logisticieni.

Viziune

Fiecare om traieste cu bucurie si curaj descoperirea sensurilor lumii
pentru ca alege solutii puternice de dezvoltare, integrate si accesibile.

Misiune

Incurajam oamenii si organizatiile sa traiasca experiente care genereaza crestere personala, profesionala si spirituala,
prin crearea si livrarea ecosistemelor de invatare care reprezinta un mediu autentic de cunoastere.

Valori

Valorile pe care Learning Ecosystem si fiecare membru al echipei le onoreaza si care stau la baza culturii noastre organizationale sunt:
 • Creativitate – curajul de a inova si a face mereu lucruri noi, intr-o manierea noua
 • Curaj – bubcuria de a fi autentici
 • Gandire critica – ne provocam propriile solutii si mod de gandire pentru a cauta in permanenta modalitati de a face mai bine
 • Oferim mai mult decat training, oferim solutii prin:
   • excelenta operationala – capacitatea de a genera rezultatele promise cu zero erori
   • servicii inalt personalizate
   • servicii de calitate premium (peste standarul pietei)
 • Crestere organica – capacitatea de a creste sanatos in functie de posibilitatile reale, fara sa facem compromisuri si nu ca un scop in sine.
 • Filantropie – contributie responsabila la societatea in care traim
 • Dragoste – initiem si construim relatii pe termen lung bazate pe respect, incredere si iubire fata de aproapele
 • Speranta – nadejdea in Dumnezeu

Echipa noastra

Madame Ghandi

Madame Ghandi

Fiecare din membrii echipei noastre aduce plus valoare echipei si in primul rand ecosistemelor de invatare pe care le propunem clientilor nostri. Pentru a cunoaste expertiza fiecaruia dintre ei, in meniul din partea dreapta gasesti descrierea fiecarui membru al echipei noastre. Intra pe pagina fiecaruia si afla care este plus valoarea pe care o aduce el ecosistemelor noastre de invatare.

Miha

Miha

Daca ai interactionat cu unul dinte membrii echipei noastre, poti intra pe pagina sa si sa lasi acolo un comentariu legat de modul in care te-a ajutat. Acest lucru nu iti va schimba viata, insa pe de o parte, ne va ajuta pe noi sa imbunatatim calitatea solutiilor noastre, iar pe de alta parte, pe viitorii participanti la ecosistemele de invatare sa aleaga formatorul cel mai potrivit.

Pia

Pia

 


Noi cream mediul care te formeaza !