• office@learning-ecosystem.org
  • (0723) 692 950

Despre noi

// Din momentul în care am construit această companie, am vrut să fie mai mult decât o firmă de training și consultanță. Am vrut să fie compania cu care fiecare om care vrea să se dezvolte personal și profesional să își dorească să lucreze. Am vrut să fie compania cu care fiecare organizație care vrea să aibă echipe eficiente, creative și specializate să își dorească să lucreze.

Artifica

Artifica

Acesta este motivul care ne-a determinat să căutam cele mai complete modalități de a le oferi clienților noștri soluții de dezvoltare. Acesta este motivul pentru care, încă de la început, am știut că nu vom folosi soluții standardizate, francize, metode unice de formare sau un grup de fomatori blocați în aceeași metodă.

Learning Ecosystem a dezvoltat cel mai complex mediu de formare și dezvoltare personală și profesională din Romania sub forma ecosistemelor de învațare pe care le propune. Suntem, în acest moment, lideri în designul și livrarea experiențelor structurate de învățare și a soluțiilor aplicate pentru lideri și echipele lor.

Ane

Ane

Learning Ecosystem a construit o echipă de profesioniști în training, consultanță și coaching și în același timp o echipă de specialiști cu expertiză în domeniul în care activează fiecare dintre ei. Toți trainerii și consultanții Learning Ecosystem sunt certificați CNFPA, folosesc metode multiple andragogice de învățare (specifice învățării la adulți).

Mo

Mo

Cursurile, ecosistemele de învațare, consultanța și coachingul realizate de trainerii noștri se bazează pe experiențe structurate de învățare verificate în practică și aplică învățarea prin ciclul lui Kolb. Filosofia de la care pornește Learning Ecosystem este aceea că un formator nu poate forma eficient și

corect atât timp cât nu practică el însuși – în viața de zi cu zi – ceea ce propune spre învățare. De aceea, fiecare trainer și consultant Learning Ecosystem, aplică zilnic în viața sa profesională ceea ce oferă ca soluții de învățare, fiind angajat în proiecte și programe specifice domeniului său de expertiză.

Alături de echipa de traineri și consultanți, Learning Ecosystem a adunat la un loc, pentru a-ți oferi o experiență cât mai completă de învățare, o echipă de suport formată din ambasadori, specialiști în IT&C și logisticieni.

 


Noi cream mediul care te formeaza !