• office@learning-ecosystem.org
 • (0723) 692 950

Viziune – Misiune – Valori

Din momentul in care am construit aceasta companie am vrut sa fie mai mult decat o firma de training si consultanta. Am vrut sa fie compania cu care fiecare om care vrea sa se dezvolte personal si profesional sa isi doreasca sa lucreze. Am vrut sa fie compania cu care fiecare organizatie care vrea sa aiba echipe eficiente, creative si specializate sa isi doreasca sa lucreze.

Acesta este motivul ce ne-a determinat sa cautam cele mai eficiente, creative si complete modalitati de a le oferi clientilor nostri solutii de dezvoltare. Acesta este motivul pentru care, inca de la inceput, am stiut ca nu vom folosi solutii standardizate, francize, aceleasi metode de formare sau un grup de fomatori blocati in aceeasi metoda.

Learning Ecosystem a dezvoltat cel mai complex mediu de formare si dezvoltare personala si profesionala din Romania sub forma ecosistemelor de invatare pe care le propune. Suntem in acest moment lideri in designul si livarearea experientelor structurate de invatare si solutiilor aplicate pentru lideri si echipele lor.

Learning Ecosystem a construit o echipa de profesionisti in training, consultanta si coaching si in acelasi timp o echipa de specialisti cu expertiza in domeniul in care activeaza fiecare dintre ei. Toti trainerii si consultantii Learning Ecosystem sunt certificati CNFPA, folosesc metode multiple andragogice de invatare (specifice invatarii la adulti).

Cursurile, ecosistemele de invatare, consultanta si coachingul realizate de trainerii si consultantii nostri se bazeaza pe experiente structurate de invatare verificate in practica si aplica invatarea prin ciclul lui Kolb. Filozofia de la care porneste Learning Ecosystem este aceea ca un formator nu poate forma eficient si

corect, atata timp cat nu practica el insusi – in lumea reala – ceea ce propune spre invatare. De aceea, fiecare trainer si consultant Learning Ecosystem, aplica zilnic in viata sa profesionala ceea ce ofera ca solutii de invatare fiind angajat in proiecte si programe specifice domeniului sau de expertiza.

Alaturi de echipa de traineri si consultanti Learning Ecosystem a adunat la un loc, pentru a-ti oferi o experienta cat mai completa de invatare, o echipa de suport formata din ambasadori, specialisti in IT&C si logisticieni.

Viziune

Fiecare om traiește cu bucurie și curaj descoperirea sensului existenței personale
pentru că alege soluții puternice de dezvoltare, integrate și accesibile.

Misiune

Creăm și livrăm ecosisteme de învățare ca mediu autentic de dezvoltare prin care încurajăm oamenii și organizațiile să traiască experiențe ce generează creștere personală, profesională și spirituală.

Valori

Valorile pe care Learning Ecosystem si fiecare membru al echipei le onoreaza si care stau la baza culturii noastre organizationale sunt:
 • Creativitate – curajul de a inova și a face mereu lucruri noi, intr-o manieră nouă.
 • Curaj – bucuria de a fi autentici
 • Gândire critică – ne provocăm propriile soluții și mod de gândire pentru a căuta în permanența modalități de a face mai bine
 • Oferim mai mult decât training, oferim soluții prin:
  • excelență operațională – capacitatea de a genera rezultatele promise cu zero erori
  • servicii înalt personalizate
  • servicii de calitate premium (peste standarul pieței)
 • Creștere organică – capacitatea de a crește sănătos în funcție de posibilitățile reale, fară să facem compromisuri și nu ca un scop în sine.
 • Filantropie – contribuție responsabilă la societatea în care trăim.
 • Dragoste – inițiem și construim relații pe termen lung bazate pe respect, încredere și iubire față de aproapele.
 • Speranța – nădejdea în Dumnezeu.

Echipa noastra

Fiecare din membrii echipei noastre aduce plus valoare echipei si in primul rand ecosistemelor de invatare pe care le propunem clientilor nostri. Pentru a cunoaste expertiza fiecaruia dintre ei, in meniul din partea dreapta gasesti descrierea fiecarui membru al echipei noastre. Intra pe pagina fiecaruia si afla care este plus valoarea pe care o aduce el ecosistemelor noastre de invatare.

Daca ai interactionat cu unul dinte membrii echipei noastre, poti intra pe pagina sa si sa lasi acolo un comentariu legat de modul in care te-a ajutat. Acest lucru nu iti va schimba viata, insa pe de o parte, ne va ajuta pe noi sa imbunatatim calitatea solutiilor noastre, iar pe de alta parte, pe viitorii participanti la ecosistemele de invatare sa aleaga formatorul cel mai potrivit.


Noi cream mediul care te formeaza !