• office@learning-ecosystem.org
  • (0723) 692 950

Conferinte

Formatorii Learning Ecosystem susțin, periodic sau la cerere, conferințe pe teme legate de:

  • leaderșhip
  • relații interne și externe
  • comunicare
  • lucrul în echipă

Pentru a participa la conferințele Learning Ecosystem e nevoie să te înscrii pentru tema dorita la office@learning-ecosystem.org, iar noi te vom contacta cand se formeaza un grup. Scrie-ne menționând tipul de conferință la care dorești să participi.

Daca vrei să susținem o conferință pe o anume temă (din cele indicate), în organizația ta, contactează-ne la office@learning-ecosystem.org si spune-ne care sunt așteptările tale sau ce obiective vrei să atingi, iar noi te vom contacta cu o soluție personalizată.

Alegeti o tema

O conferință deicată modelarii creierului (neuroplastie) și a modului în care putem - conștient și programatic - să ne dezvoltăm ariile corticale dorite pentru a duce o viață sănătoasă împlinită și prosperă.

O conferință dedicată celor care doresc să ducă echipele în performare - ultima - dar și cea mai dificilă fază de dezvoltare a echipelor.

O confrință dedicată translatării strategiilor de pe câmpurile de luptă ale marilor bătălii pe câmpul de luptă al organizațiilor.

O conferință dedicată liderului care susține și urmăritorilor care urmează deopotrivă către un ideal comun

O confrință dedicată lungului drum al implementării de la idee de proiect la rezultate și impact.

O conferință dedicată unei abordări strategice în gestionarea cele mai prețioase resurse a unei organizații echipe departament etc.

O conferință dedicată trecerii de la comunicare la relaționare de al transferul de informație la trăiri comune într-o relație vie

O conferință dedicată gestionării relațiilor toxice

O conferință dedicată cadrelor didactice profesori educatori suplinitori bone și dădace care încearcă să răspundă la întrebarea "Ce mai pot face cu copilul / copii ăștia?"

 


Noi cream mediul care te formeaza !