• office@learning-ecosystem.org
  • (0723) 692 950

Escosisteme de invatare

Cine este responsabil să se asigure că angajații parcurg procese de formare experiențială și socială care să îi facă mai buni? Noi ne-am asumat sarcina aceasta! Sarcina noastră nu este trainingul! Sarcina pe care ne-am asumat-o este aceea de a susține schimbările comportamentale dezirabile și îmbunătățirile de performanță așteptate de client.

Dacp am putea da fiecărui participant o pastilă care să îi crească performanța, am face-o. Atâta timp însă cât nu există o asemnea pastilă miraculoasă construim un mediu care să ofere și să susțină dezvoltarea celor ce se scufundă în el cu dorința de a fi mai buni.

Ecosistemul de învățare este un ansamblu format dintr-un mediu cu caracteristici omogene (biotop) și comunitatea ce organisme vegetale si animale care convietuiesc (biocenoza) in acest mediu, si in care se stabilesc relatii stranse atat intre organisme, cat si intre acestea si factorii de mediu.

Learning Ecosystem a creat in 2012, dupa 12 ani de experimentare, primul mediu omogen dedicat celor care doresc sa invete si anturajului lor personal si profesional, construind procese specifice de formare in care acestia sa interactioneze coerent, consistent si eficient cu scopul de a se dezvolta personal, profesional si spiritual.

Learning Ecosystem srl cerceteaza, inoveaza, dezvolta si livreaza ecosisteme de invatare pentru lideri si echipele lor, pentru organizatii sau companii.

Cream cele mai complete medii de invatare in care participantii, fie ca participa individual, fie ca participa in echipe beneficiaza oriunde (la birou, acasa, in trolebuz etc.) si oricand (dimineta, la pranz sau noaptea) de cel mai simulativ mediu de invatare si dezvoltare atat personala cat si profesionala.

Asa cum organisemele vii nu pot trai fara un mediu propice si interactiunile cu celelalte vietati, asa si procesele de dezvoltare umana nu au remanenta daca sunt scoase din mediul lor si din interactiunea cu cei din jur (familie, colegi, prieteni, sefi etc.). Learning Ecosystem creaza mediul in care dezvoltarea se poate realiza complet.

Invatarea nu mai este un obiectiv, ci rezultatele obtinute!

De aceea, pentru Learning Ecosystem obiectivul nostru nu mai este invatarea propriu-zisa, ci rezultatele pe care ea le produce in viata personala si profesionala a omului.

Learning Ecosystem conecteaza oamenii intre ei si pe acestia cu tehnologia, cu continut de ultima ora si experiente structurate de invatare relevante.

Intră acum în magazinul cu ecosisteme de învățare.

 


Noi cream mediul care te formeaza !