• office@learning-ecosystem.org
  • (0723) 692 950

Start

 

 

Inscrie-te la un demo
Analiza nevoilor de invatare
Vreau o oferta
Ai posibilitatea de a va inscrie la cursuri, conferinte si alte evenimente demonstrative pentru ecosistemele de invatare realizate de Learning Ecosystem. Daca te intrebi ce anume se potriveste pentru tine, sau cum ai putea sa iti customizezi procesul de formare astfel incat sa te sustina in dezvoltarea ta, incepi analiza ta  de nevoi aici.  Daca te-ai convins ca solutiile nostre sunt potrivite pentru tine si vrei sa stii cat costa, solicita o oferta. Fii pregatit sa ne oferi informatiile ncesare pentru a iti construi o oferta adaptatta nevoilor tale.
Intra in ecosistemul tau
Intra in comunitatea ta
Plateste
 Daca ai un cont intr-un ecosistem de invatare Learning Ecosystem sau in mai multe aici te poti log in.  Daca ai un cont pe una din comunitatile Learning Ecosystem aici poti sa te log in. In curand deschidem si posibilitatea de a plati on line pentru solutiile de formare oferite de Learning Ecosystem.
Vreau mai multe informatii
News letter
Intra in comunicare cu noi
prin Google Hangout
 Daca nu ai gasit pe site informatiile pe care le cauti sau doresti mai multe informatii decat ai gasit contacteaza un reprezentant Learning Ecosystem. Daca nu ai mai facut nici o data un apel video sau o conferinta Google Hangout si ai nevoie de ajutor aici gasesti instructiunile utile pentru a te conecta.
Contacteaza-ne
Scrie-ne, suna-ne, intra in contact cu un reprezentant Learning Ecosystem si spune-ne cu ce te putem ajuta.

 

 

 

 

 

 


Cautare

Calendar poster

March 2018
M T W T F S S
« Oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva blog

Noi cream mediul care te formeaza !