• office@learning-ecosystem.org
  • (0723) 692 950

Start

 

 

Înscrie-te la un demo
Analiza nevoilor de învățare
Vreau o ofertă
Ai posibilitatea de a te înscrie la cursuri, conferințe și alte evenimente demonstrative pentru ecosistemele de învățare realizate de Learning Ecosystem. Dacă te întrebi ce anume se potrivește pentru tine, sau cum ai putea sa îți customizezi procesul de formare astfel încât să te susțină în dezvoltarea ta, începe analiza ta de nevoi aici. Te-ai convins că soluțiile noastre sunt potrivite pentru tine și vrei să știi cât costă? Solicită o ofertă! Pregătește-te să ne oferi informațiile necesare pentru a construi o ofertă adaptată nevoilor tale.
Intră în ecosistemul tău
Intră în comunitatea ta
Plătește
Dacă ai un cont într-un ecosistem de învățare Learning Ecosystem sau în mai multe aici te poti loga. Dacă ai un cont pe una dintre comunitățile Learning Ecosystem aici poți să te loghezi. În curând deschidem și posibilitatea de a plăti on-line pentru soluțiile de formare oferite de Learning Ecosystem.
Vreau mai multe informații
News letter
Comunică cu noi
prin Google Hangout
Dacă nu ai găsit pe site informațiile pe care le cauți sau dorești mai multe informații decât ai găsit, contactează un reprezentant Learning Ecosystem. Dacă nu ai mai făcut nici o dată un apel video sau o conferință Google Hangout și ai nevoie de ajutor, aici găsești instrucțiunile utile pentru a te conecta.
Contactează-ne
Scrie-ne, sună-ne, intră în contact cu un reprezentant Learning Ecosystem și spune-ne cu ce te putem ajuta!

 

 

 

 

 

 


Cautare

Calendar poster

July 2019
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva blog

Noi cream mediul care te formeaza !