• office@learning-ecosystem.org
 • (0723) 692 950

Termeni si conditii de participare EDI

Termeni și condiții

ATENȚIE!

CITEȘTE CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A PARTICIPA LA ORICE FEL DE ACTIVITATE TERMENII ȘI CONDIȚIILE ÎN CARE POȚI PARTICIPA LA FORMĂRILE SUSȚINUTE DE LEARNING ECOSYSTEM SRL PE PORTALUL MATRIX LEARNING-ECOSYSTEMS.

PARTICIPAREA TA ÎN CURSURILE SUSȚINUTE DE LEARNING ECOSYSTEM SRL PRESUPUNE CĂ AI CITIT ȘI ÎȚI DAI ACCEPTUL LA PREZENTUL DOCUMENT “TERMENI ȘI CONDIȚII” DE PARTICIPARE ȘI CĂ, DIN ACEST MOMENT EXISTĂ O ÎNTELEGERE LEGALA ÎNTRE TINE ȘI LEARNING ECOSYSTEM SRL PRIN CARE TE ANGAJEZI CĂ VEI RESPECTA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDITII DE PARTICIPARE. ÎN CAZUL ÎN CARE NU EȘTI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDITII ESTE MANDATORIU SĂ TE DECONECTEZI DE LA CURSURILE DE PE PLATFORMA MATRIX, CARE SUNT SUSȚINUTE DE LEARNING ECOSYSTEM SRL (INSTITUTIA LEARNING-ECOSYSTEMS) ȘI SĂ NU MAI FOLOSEȘTI PORTALUL INSTITUȚIEI NOASTRE.

 

RESTRICTII DE VÂRSTĂ

Înregistrarea în cursurile Learning Ecosystem presupune că participanții au împlinit vârsta de 18 ani. Pentru copii sau tinerii cu varste sub 18 ani, participarea este condiționată de acordul explicit al părinților sau tutorilor legali. Prin participarea la curs confirmi că ai peste 18 ani, sau ai sub 14 ani și ești în posesia acordului explicit al părinților sau tutorelui legal.

DISCLAIMER

Cursurile noastre folosesc metode sociale de invatare, in care pot aparea opinii si exprimari personale ale participantilor care sunt postate pe forumuri, chat sau alte segmente ale cursului. Aceste opinii personale sau exprimari proprii participantilor nu reprezinta neaparat si opinia Learning Ecosystem sau a trainerilor sau trainerilor asociati si prin urmare, nici institutia, nici trainerii nu pot fi trasi la raspundere pentru aceste opinii, decat daca au fost exprimate de ei. Learning Ecosystem isi rezerva dreptul (dar nu obligatia) de a modera aceste opinii si in cazul in care considera necesar sa poata sterge orice continut postat de participanti.

REGULI DE CONDUITA ONLINE

Folosirea cursurilor si materialelor de orice natura de pe site-urile administrate de Learning Ecosystem sunt de natura sa informeze, sa produca experiente formatoare sau de marketing. Nici un material postat de Learning Ecosystem nu are intentie de a discirmina, produce asocieri de tip politic, sau defaima o persoana, institutie sau entitate. Valorile companiei Learning Ecosystem sunt crestin ortodoxe si prin aceasta prisma in continutul materialelor noastre pot aparea enunturi, opininii si analize de natura religioasa, fara a defaima orice alt cult religios. Acest lucru nu presupune ca participantii sa aiba o identitate religioasa sau sa si-o declare, putand exprima propriile opinii si credinte religioase, fara a fi conditionat acest lucru de participarea la curs.

Orice continut postat va respecta urmatoarele:

 • Nu va defaima, hartui sau ameninta pe altii.

 • Nu va aduce in discutie activitati ilegale sau infractiuni cu intentia de a le comite sau a instiga la comiterea lor de catre altii. Nu va fi folosit continut interzis prin lege sau care violeaza legislatia in vigoare.

 • Folosirea oricarui tip de material se va face cu respectarea drepturilor intelectuale si de autor prevazute de legislatie (inclusiv, dar nu exclusiv copyrignt, trademark).

 • Nu vor fi folosite materiale pentru care nu exista acordul proprietarilor, sau care se afla sub termenii unor contracte de confidentialitate.

 • Nu vor fi folosite materiale obscene, pornografice (ca limbaj, imagini, video).

 • Nu vor fi folosite materiale promotionale sau de marketing pentru servicii sau produse care nu au legatura cu cursul. Nu se vor folosi – in special – materiale de vanzari care solicita cereri de natura comerciala.

 • Nu se va folosi continut ce lezeaza sau raneste alti utilizatori ai siteurilor (participanti, traineri, traineri asociati, clienti, suporteri etc.)

 • Nu va fi folosit nici un material de natura sa probeze, scaneze sau testeze vulnerabilitatile retelelor, computerelor sau a altor device-uri sau site-urilor. Nu va fi folosit nici un continut care produce dereglari sau afecteaza buna functionare a siteurilor, a domeniilor sau a utilizatorilor (cum ar fi virusi, troieni, overloading flooding, spaming, mail -bombing, malware etc.). Learning Ecosystem nu isi asuma responsabilitatea de a monitoriza tot continutul postat, dar poate – imediat si unilateral – sa stearga orice continut.

 • Materialele supuse regimului de copyright, incluzand dar nu exclusiv, software, text, imagini, grafica, potografie, sunet, video, muzica, webdesign etc. nu pot fi postate (integral sau fragmente) fara acordul explicit al proprietarului drepturilor de copyright.

 • Ca o conditie a accesarii cursului, este interzisa copierea, reproducerea, duplicarea, vanzarea, revanzarea sau exploatarea oricarei portiuni a siteurilor, a continutului de orice natura a cursului fara acordul explicit si anticipat al Learning Ecosystem.

 • Nu se va cauta sub nici o forma inducerea in eroare privind identitatea unui user sau incercarea de a se conecta la site sub identitatea unui alt user.

USER ACCOUNTS

Pentru a putea sa utilizezi complet cursurile oferite de Learning Ecosystem si mediul de invatare creat special pentru aceste cursuri este nevoie sa te inregistrezi ca user intr-un cont personal. INREGRISTRANDU-TE ESTI DE ACORD CA – SUB NICI O CIRCUMSTANTA –  SA NU DIVULGI SAU IMPARTASESTI DATELE DE ACCES LA CONTUL TAU, CU NICI O ALTA PERSOANA IN AFARA ADMINISTRATORULUI DE SITE (CRISTIAN NEGUT). De asemenea, esti de acord ca nu vei crea conturi mutiple prin care sa te conectezi la cursurile Learning Ecosystem. Prin completarea datelor de user si profilului, Learning Ecosystem presupune ca aceste date sunt corecte si vor fi actualizate de fiecare data cand este nevoie acest lucru.

Conectarea la contul tau de pe platforma MATRIX Learning Ecosystems se poate face atat de pe computer, cat si de pe telefon sau tableta. Practic, orice dispozitiv ce se conecteaza la internet iti permite folosirea platformei de invatare. Pentru dispozitivele iOS exista aplicatii speciale care pot fi download din iTunes Store sub denumirea de MATRIX. Fiecare device in parte, poate memora si pastra informatii confidentiale legate de curs, contul personal de user si datele personale ale userului. DE ACEEA ESTE INTERZISA FOLOSIREA PENTRU CONECTARE LA CURS A ALTOR DEVICE-URI IN AFARA CELOR PERSONALE ALE USERULUI, IN SPECIAL CELE DIN INTERNET CAFFEE, HOT SPOTURI, SAU ORICE ALT FEL DE DEVICE-URI CE SUNT PUBLICE.

TOTODATA, ESTI DE ACORD CA DE FIECARE DATA CAND PARASESTI PORTALUL SA FOLOSESTI BUTONUL DE “LOG OUT” INAINTE DE A INCHIDE PAGINA DE BROWSER.

PERMISIUNEA DE A FOLOSI MATERIALELE

Toate materialele si continutul disponibil pe site – atat vizualizat cat si, ca fisere (inclusiv dar nu exclusiv cod, imagini, fotografii, text, anunturi, chestionare, ilustratii, grafice, fise de lucru, manuale, suporturi de curs, chestionare, teste, instrumente, HTML, design de curs, agende, clipuri audio sau video, inregistrari etc.) – este proprietatea Learning Ecosystem srl sau a partenerilor nostri si se afla sub incidenta legislatiei in vigoare pentru drepturi de autor si conexe. In conditiile prezentilor termeni si conditii si inscrierii ca user, Learning Ecosystem srl, ofera licenta de folosire in mod strict personal, neexclusiv si netransferabil a mediului de formare constituit din cursul postat pe MATRIX Learning Ecosystem, a trainingurilor si atelierelor de lucru, conferintelor skype sau webbinar aferente cursului. POTI FACE DOWNLOAD MATERIALELOR PUSE LA DISPOZITIE NUMAI PENTRU UZ PERSONAL SI NECOMERCIAL. Ca exemplu, un manager poate folosi materialele in lucrul cu echipa sa pentru a deveni un manager care isi gestioneaza echipa, dar nu poate oferi membrilor echipei suportul de curs, manualele, sau accesul la contul sau din MATRIX Learning Ecosystem. De asemenea, ORICE MATERIAL SAU CONTINUT NU POATE FI FOLOSIT PENTRU A REPRODUCE INTREG SAU PARTIAL CURSUL PENTRU ALTE PERSOANE, DECAT CU ACCEPTUL PREALABIL SI EXPLICIT EXPRIMAT IN SCRIS AL LEARNING ECOSYSTEM SRL.

MATERIALELE INCARCATE DE USER

In cadrul cursului este posibil sa ti se ceara sau sa optezi pentru a trimite materiale produse de tine sau de altii care sa reprezinte teme, sarcini de lucru, opinii, chestionare completate sau orice alte materiale. Aceste materiale sunt folosite de traineri pentru a evalua procesul de invatare la care participi si nu sunt folosite in alte scopuri. La finalul cursurilor aceste materiale se distrug, continutul lor ramanand proprietatea userului care le-a trimis.

COSTURI

Pentru a avea acces la cursurile si ecosistemele de invatare ale Learning Ecosystem este necesar ca acestea sa fie platite, mai putin in cazul in care Learning Ecosystem a decis altfel. Costurile cursurilor includ – daca este necesar – si accesul la MATRIX Learning Ecosystem si nu se taxeaza suplimentar.

Preturile cursurilor pot fi exprimate in lei sau o valuta convertibila, dar sunt platite numai in lei la cursul BNR din ziua platii. Costurile cursurilor Learning Ecosystem nu contin TVA, compania fiind scutita de plata TVA.

Modificarile de costuri ale cursurilor si implicit si ale participarii la mediul de invatare din MATRIX Learning Ecosystem nu se aplica in timpul perioadei alocate cursului sau subscrierii.

Pentru fiecare curs exista o perioada delimitata de timp in care userul are acces la mediul de invatare din MATRIX Learning Ecosystem,  dupa care va fi deconectat si datele de identificare ale userului vor fi sterse din sistem. Pentru a ramane conectat la ecosistemul de invatare un user poate alege sa subscrie la ecosistemul respectiv, ramanand conectat si dupa expirarea perioadei stabilite pentru cursul respectiv, pana va expira subscrierea, daca alege sa nu o reinnoiasca.

Pentru a avea acces la curs si la ecosistemul de invatare din MATRIX Learning Ecosystem fiecare client este nevoie sa achite contravalaoarea cursului inainte. In conditii speciale, Learning Ecosystem poate face exceptie de la aceasta prevedere, caz in care fiecare participant semneaza un proces verbal de livrare care constituie obligatie de plata a tot ceea ce s-a livrat.

Daca un client sau un participant renunta la curs va primi intreaga suma platita inapoi, cu conditia de a anunta acest lucru cu doua saptamani inainte de incepera formarii. In cazul in care anunta acest lucru cu mai putin de doua saptamani inainte va putea primi inapoi intreaga suma platita mai putin 100 lei, iar daca anunta acest lucru dupa ce s-a inregistrat in MATRIX Learning Ecosystem este obligat sa plateasca intreaga contravaloare a cursului, cu posibilitatea de a i se oferi minim doua posibilitati de reprogramare cu alte grupuri la aceeasi formare.

DISCLAIMER OF WARRANTY / LIMITATION OF LIABILITIES

Siteul, cursurile si materialele oferite de Learning Ecosystem sunt oferite ca atare fara garantia producerii schimbarilor dorite la nivel de cunostinte, atitudini, ablitati si comportamente.

Recomandarile Learning Ecosystem sau ale trainerilor pentru mediul de invatare favorabil sau pentru dobandirea de abilitati, atitudini si comportamente (in special, dar nu exclusiv cele legate de brain fitness, fitness si brain food) sunt cu titlu de recomandare, responsabilitatea deciziei de a le aplica si a modului de aplicare revenind integral participantului. Acesta este important sa se consulte in stabilirea unui stil de viata si cu alti specialisti implicati (nutritionisti, medici, fizioterapeuti etc.).

Learning Ecosystem nu garanteaza ca MATRIX Learning Ecosystems va functiona fara eroare, nefiind in puterea ei de a gestiona modul in care functioneaza portalul. Deoarece materialele incarcate de useri sunt diferite, Learning Ecosystem nu garanteaza ca acestea nu sunt virusate sau nu contin malwere. De aceea, Learning Ecosystem recomanda sa folosesti un sistem propriu de scanare si protectie impotriva acestui tip de amenintare si de asemenea, sa ne anunti imediat ce constati ca exista continut contaminat.

DAUNE INTERESE

Prin prezenta esti de acord ca Learning Ecosystem sa poata solicita la mediere sau in instanta daune interese pentru incalcarea prezentelor termeni si conditii de utilizare.

Instanta in care se judeca drepturile litigioase ce decurg din incalcarea oricarei parti a termenilor si conditiilor este cea din raza teritoriala a Learning Ecosystem.

Learning Ecosystem poate o data cu constatarea incalcarii termenilor si conditiilor prezente sa sisteze accesul la site-urile sale.

LINK-URI EXTERNE

Uneori folosim link-uri catre alte site-uri care nu sunt ale Learning Ecosystem. Facand acest lucru nu divulgam indentitatea ta, nu te inscriem in noi procese de invatare si nu creem noi conturi in numele tau. In momentul in care accesezi link-ul unui alt site decat cele administrate de Learning Ecosystem te afli sub termenii si conditiile acelui site.

CONFIDENTIALITATE

Consideram confidentialitatea ca fiind o componenta foarte inportanta in procesul de invatare, avand directa legatura cu increderea in grup si formator. De aceea, facem eforturile necesare pentru a pastra datele, informatiile si opiniile in termenii confidentialitatii grupurilor de formare. Astfel, nu impartasim cu nimeni (fara acordul explicit si prealabil al userului) datele de contact ale userilor. De asemenea, nu impartasim care sunt opiniile, solutiile, rezolvarile, rezultatele, din curs, decat atunci cand acest lucru a fost anuntat explicit si anterior.

BAZELE DE DATE CU CONTACTE

Deoarece tipul de invatare pe care il propunem este de natura sociala, folosim datele personale inregistrate in profilul de utilizator pentru ca fiecare participant sa se poata cunoaste mai bine. Aceste date raman in profilul de utilizator atata timp cat userul este particiapnt la curs. Learning Ecosystem nu pastreaza din aceste date incarcate de utilizator doar contactele de tip nume, telefon si e-mail, pe care le foloseste exclusiv pentru a trimite invitatii la noi cursuri sau newsletter-ul nostru. In cazul in care doriti sa nu mai primiti asemenea invitatii sau newsletter-ul poti sa ne comunici acest lucrul la adresa: cristian@learning-ecosystem.org si noi vom sterge aceste contacte din baza noastra de date.

In acelasi timp, baza noastra de date nu este pusa la dispozitia nici unei alte entitati spre folosire sau sub nici o alta forma.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Din timp in timp termenii si conditiile de inscriere si participare pot suferi modificari. Termenii si conditiile modificate vor fi afisate o perioada rezonabila de tip pe site, acest lucru considerandu-se a fi de natura a informa userii de noile conditii.


Noi cream mediul care te formeaza !