Fii social și câștigi LEusor’i

Learning Ecosystem lansează o nouă provocare pentru toți participanții săi.

Învață social și câștigă LEușor‘i

Acest program se adresează tuturor participanților sau clienților Learning Ecosystem și le oferă posibilitatea de a participa activ la construirea celor mai bune ecosisteme de învățare din lume.

Acum ai posibilitatea de a câștiga LEușor’i pentru contribuția ta și să îi transformi în formare pentru tine sau cineva drag. Fiecare LEusor valorează 1 € și poate fi acumulat în contul participantului sau clientului, iar când sunt acumulați suficienți acesta îi poate folosi după cum dorește pentru a achiziționa produse din oferta Learning Ecosystem de formări. Participanții sau clienții pot achiziționa direct sau pune la comun LEușor’i acumulați pentru a achiziționa formări. Dacă nu sunt destui poți alege să strângi și mai mulți sau să plătești diferența in lei. De asemenea, poți să oferi LEușor’i câștigați cadou pentru cineva drag.

1 LEușor

Astfel, pentru semnalarea oricărei greșeli de tipografie, culegere sau gramaticală observată pe site, platforma de învățare, suport de curs, materiale suplimentare, blog sau în orice material tipărit sau electronic aparținând Learning Ecosystem, câștigi 1 LEusor. Nu e nevoie decât să ne trimiți la office@learning-ecosystem.org un screen shot sau o poză făcută cu telefonul a materialului greșit și explicația privind greșeala. Într-adevăr e chiar atât de simplu. Dar este nevoie să ne ajuți să identificăm cursul/modulul/lecția sau tema/paragraful la care te referi.

5 LEușor’i

Pentru orice testimonial postat în curs sau pe pagina de Facebook sau LinkedIn în care ne tag și pe noi (Learning Ecosystem) câștigi 10 LEușor’i. Ca să fim înțeleși, nu vrem să cumpărăm testimonialele tale. Indiferent de conținutul opiniei tale: favorabilă nouă sau nu, vei primi fiecare LEușor. Tot ce vrem este să te încurajăm să împărtășești experiențele tale cu noi.

10 LEușor’i

Participanții în ecosistemele de învățare au posibilitatea de a folosi ca tehnică de învățare conceptualizarea și prezentarea informațiilor învățate către colegii lor. Asfel poți căuta material nou și să ni-l trimiți sub formă de document redactat electronic sau video și dacă el este relevant pentru curs și avem acordul tău să îl postăm în curs, atunci primești 15 LEușor’i.

Toți LEușor’ii

Participanții în ecosistemele de învățare care conțin soluții de gamification, adică învățare prin joc, indiferent că sunt în competiție cu ei înșiși sau cu alți participanți, primesc la atingerea anumitor performanțe (menționate în joc) burse de studiu, respectiv posibilitatea de a schimba punctele obținute în gamification pe LEușor’i cu care să cumpere orice curs din catalog.

Deci ce mai aștepți? Fii social și câștigă acum!

Dacă vrei să afli cât ai strâns până acum intră aici.