Învață și ajută

Învață și ajută

De mici am fost îndemnați să învățăm pentru că asta ne va ajuta în viață. Astăzi Learning Ecosystem vă îndeamnă să învățați ca să ajutați viața semenilor noștri în nevoie.

Luni, 28 februarie ora 7:00 pm (ora României) are loc a doua ediția a evenimentului ParCurs, eveniment organizat de Learning Ecosystem pentru comunitatea de formatori și educatori.

Am decis să dedicăm acest eveniment ajutorării refugiaților din Ucraina. Așadar, sumele adunate din fiecare bilet cumpărat pentru eveniment și din fiecare curs cumpărat în timpul evenimentului vor fi donate Misiunii Sociale Diaconia pentru asistența tehnică oferită celor care se ocupă de refugiații ucrainieni din Republica Moldova. Concret, cu ajutorul acestor sume se vor distribui alimente și îmbrăcăminte pentru refugiați.

Fiecare bilet pe care îl cumperi va fi recompensat cu accesul la o prezentare și o discuție despre disfuncțiile grupului și modul în care acestea pot fi rezolvate în grupul de formare sau la clasă, plus o miniserie de trei filme privind modul în care se poate folosi Zoom eficient în formare.

Fiecare curs pe care îl vei cumpăra în timpul evenimentului îți va oferi posibilitatea de a învăța cunoștințe și abilități noi (în funcție de cursul ales) și în același timp posibilitatea de a ajuta de întreaga sumă oferită oameni aflați într-o nevoie reală și urgentă.

Pentru detalii și înscrieri accesează https://app.eventmix.live/parcurs2