fbpx

Migdalele cu scortisoara ale lui Amy

reteta realizata de Amy Roskelley
traducere Cristian Negut

Migdalele sunt bogate in vitamina E, care poate suficienta pentru a opri Alzheimer si dementa. Doar o jumatate de cana de migdale ofera aproape 100% din doza zilnica recomandata de vitamina E.

Ingrediente

450 mg migdale, 1 ou alb, 1 lingurita vanilie, ¾ ceasca zahăr brun, ¼ cana de zahar alb, ½ lingurita de sare, 2 lingurite de scortisoara.

Preparare

Se incalzeste cuptorul la 100 de grade C. Bate oul si vanilia cu telul pana devine pufoasa. Se amesteca migdalele cu amestecul de ou. Intr-un bol separat, combina zaharul, sarea si scortisoara. Se toarna amestecul de migdale in zahar si se amesteca pentru a acoperi migdale cu zahar. Se toarna migdale pe o foaie de prajitura si se intinde intr-un strat subtire. Se da la cuptor timp de 1 ora, amestecand la fiecare 15 minute. Asteapta sa se raceasca si sa manance.