fbpx

Despre noi

Din momentul în care am construit această companie, am vrut să fie mai mult decât o firmă de training și consultanță. Am vrut să fie compania cu care fiecare om care vrea să se dezvolte personal și profesional să își dorească să lucreze. Am vrut să fie compania cu care fiecare organizație care vrea să aibă echipe eficiente, creative și specializate să își dorească să lucreze.

Acesta este motivul care ne-a determinat să căutam cele mai complete modalități de a le oferi clienților noștri soluții de dezvoltare profesională, personală și spirituală. Acesta este motivul pentru care, încă de la început, am știut că nu vom folosi soluții standardizate, francize, metode unice de formare sau un grup de fomatori blocați în aceeași metodă.

Learning Ecosystem a dezvoltat cel mai complex mediu de formare și dezvoltare profesională, personală și spirituală din Romania sub forma ecosistemelor de învațare pe care le propune. Suntem, în acest moment, lideri în designul și livrarea experiențelor structurate de învățare și a soluțiilor aplicate pentru lideri și echipele lor.

Learning Ecosystem a construit o echipă de profesioniști în training, consultanță și coaching și în același timp o echipă de specialiști cu expertiză în domeniul în care activează fiecare dintre ei. Toți trainerii și consultanții Learning Ecosystem sunt certificați, folosesc metode multiple andragogice de învățare (specifice învățării la adulți) și sunt capabili să pună tehnologia în slujba dezvoltării omului.

Cursurile, ecosistemele de învațare, consultanța și coachingul realizate de trainerii noștri se bazează pe experiențe structurate de învățare verificate în practică și aplică învățarea prin ciclul lui Kolb. Filosofia de la care pornește Learning Ecosystem este aceea că un formator nu poate forma eficient și corect atât timp cât nu practică el însuși – în viața de zi cu zi – ceea ce propune spre învățare. De aceea, fiecare trainer și consultant Learning Ecosystem, aplică zilnic în viața sa profesională ceea ce oferă ca soluții de învățare, fiind angajat în proiecte și programe specifice domeniului său de expertiză.

Întregul proces de dezvoltare pe care îl cercetăm, dezvoltăm și livrăm la Learning Ecosystem se bazează pe dobândirea nivelelor înalte de măiestrie a cunoștințelor și abilităților și împropriere a comportamentelor și obiceiurilor dezirabile.

Alături de echipa de traineri și consultanți, Learning Ecosystem a adunat la un loc, pentru a-ți oferi o experiență cât mai completă de învățare, o echipă de suport formată din ambasadori, specialiști în IT&C și logisticieni.