Termeni si conditii de participare EDI

Termeni si conditii

CITESTE CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE IN CARE POTI PARTICIPA LA CURSURILE SUSTINUTE DE LEARNING ECOSYSTEM SRL PE PORTALUL MATRIX LEARNING-ECOSYSTEMS, INAINTE DE A PARTICIPA LA ORICE FEL DE ACTIVITATE.

PARTICIPAREA TA IN CURSURILE SUSTINUTE DE LEARNING ECOSYSTEM SRL PRESUPUNE CA AI CITIT SI ITI DAI ACCEPTUL LA PREZENTII TERMENI SI CONDITII DE PARTICIPARE SI CA, DIN ACEST MOMENT EXISTA O INTELEGERE LEGALA INTRE TINE SI LEARNING ECOSYSTEM SRL PRIN CARE TE ANGAJEZI CA VEI RESPECTA ACESTI TERMENI SI CONDITII DE PARTICIPARE.

IN CAZUL IN CARE NU ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII AI OBLIGAȚIA DE A TE DECONECTA DE LA CURSURILE DE PE PLATFORMA MATRIX, CARE SUNT SUSTINUTE DE LEARNING ECOSYSTEM SRL (INSTITUTIA LEARNING-ECOSYSTEMS) SI SA NU MAI FOLOSESTI PORTALUL INSTITUTIEI NOASTRE.

 

RESTRICTII DE VARSTA

Inregistrarea in cursurile Learning Ecosystem presupune ca participantii au implinit varsta de 18 ani. Pentru tinerii cu varste sub 18 ani, participarea este conditionata de acordul explicit si prealabil al parintilor sau tutorilor legali. Prin crearea contului confirmi ca ai peste 18 ani, sau ai sub 18 ani si esti in posesia acordului explicit al parintilor sau tutorelui legal. In cazul in care ai sub 18 ani impliniti si nu ai acordul scris al uni parinte sau tutore legal esti obligat sa parasesti platforma pana la implinirea conditiilor de mai sus.

ACORD DE RENUNTARE

Cursurile noastre folosesc metode sociale de invatare care presupun interactiunea cu participanti, instructori, tutori, administratori, colegi, prieteni și superiori. Acestia pot folosi opinii opinii si exprimari personale care sunt postate pe forumuri, chat, teme, wiki, blog sau alte segmente ale cursului. Aceste opinii personale sau exprimari proprii ale altor persoane nu reprezinta neaparat si opinia Learning Ecosystem sau a trainerilor sau trainerilor asociati si prin urmare, nici institutia, nici trainerii nu pot fi trasi la raspundere pentru aceste opinii, decat daca au fost exprimate de ei. Learning Ecosystem srl isi rezerva dreptul (dar nu obligatia) de a modera aceste opinii si in cazul in care considera necesar sa poata sterge orice continut postat de participanti care poate leza sau aduce prejudicii altei persoane. Prin acceptara acestor termeni si conditii esti de acord cu cele de mai sus.

REGULI DE CONDUITA ONLINE ALE PARTICIPANTILOR

Folosirea cursurilor si materialelor de orice natura de pe site-urile administrate de Learning Ecosystem sunt de natura sa informeze, sa produca experiente formatoare sau de marketing. Nici un material postat de Learning Ecosystem nu are intentie de a discirmina, produce asocieri de tip politic, sau defaima o persoana, institutie sau entitate. Valorile companiei Learning Ecosystem sunt crestin ortodoxe si prin aceasta prisma in continutul materialelor noastre pot aparea enunturi, opininii si analize de natura religioasa, fara a defaima orice alt cult religios. Acest lucru nu presupune ca participantii sa aiba o identitate religioasa sau sa si-o declare, putand exprima propriile opinii si credinte religioase, fara a fi conditionat acest lucru de participarea la curs.

Orice continut postat va respecta urmatoarele:

 • Nu va defaima, hartui sau ameninta pe altii.

 • Nu va aduce in discutie activitati ilegale sau infractiuni cu intentia de a le comite sau a instiga la comiterea lor de catre altii. Nu va fi folosit continut interzis prin lege sau care violeaza legislatia in vigoare.

 • Folosirea oricarui tip de material se va face cu respectarea drepturilor intelectuale si de autor prevazute de legislatie (inclusiv, dar nu exclusiv copyrignt, trademark).

 • Nu vor fi folosite materiale pentru care nu exista acordul proprietarilor, sau care se afla sub termenii unor contracte de confidentialitate.

 • Nu vor fi folosite materiale obscene, pornografice (ca limbaj, imagini, video).

 • Nu vor fi folosite materiale promotionale sau de marketing pentru servicii sau produse care nu au legatura cu cursul. Nu se vor folosi – in special – materiale de vanzari care solicita cereri de natura comerciala.

 • Nu se va folosi continut ce lezeaza sau raneste alti utilizatori ai siteurilor (participanti, traineri, traineri asociati, clienti, suporteri etc.)

 • Nu va fi folosit nici un material de natura sa probeze, scaneze sau testeze vulnerabilitatile retelelor, computerelor sau a altor device-uri sau site-urilor. Nu va fi folosit nici un continut care produce dereglari sau afecteaza buna functionare a siteurilor, a domeniilor sau a utilizatorilor (cum ar fi virusi, troieni, overloading flooding, spaming, mail -bombing, malware etc.). Learning Ecosystem nu isi asuma responsabilitatea de a monitoriza tot continutul postat, dar poate – imediat si unilateral – sa stearga orice continut incalca ceste reguli.

 • Materialele supuse regimului de copyright, incluzand dar nu exclusiv, software, text, imagini, grafica, fotografie, sunet, video, muzica, webdesign etc. nu pot fi postate (integral sau fragmente) fara acordul explicit al proprietarului drepturilor de copyright.

 • Ca o conditie a accesarii formarii, este interzisa copierea, reproducerea, duplicarea, vanzarea, revanzarea sau exploatarea oricarei portiuni a siteurilor, a continutului de orice natura a cursului fara acordul explicit si anticipat al Learning Ecosystem srl.

 • Nu se va cauta sub nici o forma inducerea in eroare privind identitatea unui utilizator sau incercarea de a se conecta la site sub identitatea unui alt utilizator.

CONTUL DE UTILIZATOR

Pentru a putea sa utilizezi complet cursurile oferite de Learning Ecosystem srl si mediul de invatare creat special pentru aceste cursuri este nevoie sa te inregistrezi ca utilizator intr-un cont personal. INREGRISTRANDU-TE ESTI DE ACORD CA – SUB NICI O CIRCUMSTANTA –  SA NU DIVULGI SAU IMPARTASESTI DATELE DE ACCES LA CONTUL TAU. Prin completarea datelor de utilizator si profilului, Learning Ecosystem srl presupune ca aceste date sunt corecte si vor fi actualizate de fiecare data cand este nevoie acest lucru.

Conectarea la contul tau de pe platforma MATRIX Learning Ecosystems se poate face atat de pe computer, cat si de pe telefon sau tableta. Practic, orice dispozitiv ce se conecteaza la internet iti permite folosirea platformei de invatare. Pentru dispozitivele iOS exista aplicatii speciale care pot fi download din iTunes Store sub denumirea de MATRIX. Fiecare device in parte, poate memora si pastra informatii confidentiale legate de curs, contul personal de utilizator si datele personale ale utilizatorului. DE ACEEA ESTE INTERZISA FOLOSIREA PENTRU CONECTARE LA CURS A ALTOR DISPOZITIVE IN AFARA CELOR PERSONALE ALE USERULUI, IN SPECIAL CELE DIN INTERNET CAFFEE, HOT SPOTURI, SAU ORICE ALT FEL DE DISPOZITIVE CE SUNT PUBLICE.

TOTODATA, ESTI DE ACORD CA DE FIECARE DATA CAND PARASESTI PORTALUL SA FOLOSESTI BUTONUL DE “LOG OUT” INAINTE DE A INCHIDE PAGINA DE BROWSER.

PERMISIUNEA DE A FOLOSI MATERIALELE

Toate materialele si continutul disponibil pe site – atat vizualizat cat si, ca fisere (inclusiv dar nu exclusiv cod, imagini, fotografii, text, anunturi, chestionare, ilustratii, grafice, fise de lucru, manuale, suporturi de curs, chestionare, teste, instrumente, HTML, design de curs, agende, clipuri audio sau video, inregistrari etc.) – este proprietatea Learning Ecosystem srl sau a partenerilor nostri si se afla sub incidenta legislatiei in vigoare pentru drepturi de autor si conexe. In conditiile prezentilor termeni si conditii si inscrierii ca utilizator, Learning Ecosystem srl, ofera licenta de folosire in mod strict personal, neexclusiv si netransferabil a mediului de formare constituit din cursul postat pe MATRIX Learning Ecosystem, a trainingurilor si atelierelor de lucru, conferintelor skype sau webbinar aferente cursului. POTI DESCARCA MATERIALELE PUSE LA DISPOZITIE NUMAI PENTRU UZ PERSONAL SI NECOMERCIAL. Ca exemplu, un manager poate folosi materialele in lucrul cu echipa sa pentru a deveni un manager care isi gestioneaza echipa, dar nu poate oferi membrilor echipei suportul de curs, manualele, sau accesul la contul sau din MATRIX Learning Ecosystem. De asemenea, ORICE MATERIAL SAU CONTINUT NU POATE FI FOLOSIT PENTRU A REPRODUCE INTREG SAU PARTIAL CURSUL PENTRU ALTE PERSOANE, DECAT CU ACCEPTUL PREALABIL SI EXPLICIT EXPRIMAT IN SCRIS AL LEARNING ECOSYSTEM SRL.

MATERIALELE INCARCATE DE UTILIZATOR

In cadrul cursului este posibil sa ti se ceara sau sa optezi pentru a trimite materiale produse de tine sau de altii care sa reprezinte teme, sarcini de lucru, opinii, chestionare completate sau orice alte materiale. Aceste materiale sunt folosite de traineri pentru a evalua procesul de invatare la care participi si nu sunt folosite in alte scopuri. Este responsabilitatea userului sa se asigure ca nu incalca drepturi de autor sau alte drepturi conexe dreputurilor de autor prin incarcarea acestor materiale, iar in cazul acesta utilizatorul poarta toata responsabilitatea, Learning Ecosystem srl neavand nici o responsabilitate in acest sens.

COSTURI

Pentru a avea acces la cursurile si ecosistemele de invatare ale Learning Ecosystem este necesar ca acestea sa fie platite, mai putin in cazul in care Learning Ecosystem srl a decis altfel. Costurile cursurilor includ – daca este necesar – si accesul la MATRIX Learning Ecosystem si nu se taxeaza suplimentar.

Preturile cursurilor pot fi exprimate in lei sau o valuta convertibila si pot fi platite in lei, € sau $US la cursul BNR din ziua platii. Costurile cursurilor Learning Ecosystem srl nu contin TVA, compania fiind scutita de plata TVA.

Modificarile de costuri ale cursurilor si implicit si ale participarii la mediul de invatare din MATRIX Learning Ecosystem nu se aplica in timpul perioadei alocate cursului sau subscrierii, daca au intervenit ulterior inceperii cursului.

Pentru fiecare curs exista o perioada delimitata de timp in care userul are acces la mediul de invatare din MATRIX Learning Ecosystem,  dupa care va fi deconectat de la curs, dar va ramane conectat la contul de pe platforma. Pentru a ramane conectat la ecosistemul de invatare un user poate alege sa subscrie la ecosistemul respectiv, ramanand conectat si dupa expirarea perioadei stabilite pentru cursul respectiv, pana va expira subscrierea, daca alege sa nu o reinnoiasca.

Pentru a avea acces la curs si la ecosistemul de invatare din MATRIX Learning Ecosystem fiecare client este nevoie sa achite contravalaoarea cursului inainte de accesul la curs. In conditii speciale, Learning Ecosystem srl poate face exceptie de la aceasta prevedere, caz in care fiecare clientul se anngajeaza la obligaia de plata a tot ceea ce s-a livrat.

Daca un client sau un participant renunta la curs va primi intreaga suma platita inapoi, cu conditia de a anunta acest lucru cu doua saptamani inainte de incepera formarii. In cazul in care anunta acest lucru cu mai putin de doua saptamani inainte va putea primi inapoi intreaga suma platita mai putin 300 lei, iar daca anunta acest lucru dupa ce s-a inregistrat in MATRIX Learning Ecosystem este obligat sa plateasca intreaga contravaloare a cursului, cu posibilitatea de a i se oferi o noua posibilitate de reprogramare cu alte grupuri la aceeasi formare.

RENUNTAREA LA GARANTIE

Siteul, cursurile si materialele oferite de Learning Ecosystem srl sunt oferite ca atare FARA GARANTIA producerii schimbarilor dorite la nivel de cunostinte, atitudini, ablitati si comportamente.

Recomandarile Learning Ecosystem srl sau ale formatorilor pentru mediul de invatare favorabil sau recomandarile pentru dobandirea de abilitati, atitudini si comportamente (in special, dar nu exclusiv cele legate de brain fitness, fitness si brain food) sunt cu titlu de recomandare, responsabilitatea deciziei de a le aplica si a modului de aplicare revenind integral utilizatorului. Acesta este important sa se consulte in stabilirea unui stil de viata si cu alti specialisti implicati (nutritionisti, medici, fizioterapeuti etc.).

Learning Ecosystem NU GARATEAZA ca MATRIX Learning Ecosystems va functiona fara eroare, nefiind in puterea ei de a gestiona modul in care functioneaza portalul. Deoarece materialele incarcate de useri sunt diferite, Learning Ecosystem nu garanteaza ca acestea nu sunt virusate, nu contin malwere sau alte elemente ce pot afecta documentele electronice și/sau dispozitivele. De aceea, Learning Ecosystem srl recomanda sa folosesti un sistem propriu de scanare si protectie impotriva acestui tip de amenintare si de asemenea, sa ne anunti imediat ce constati ca exista continut contaminat.

DAUNE INTERESE

Prin prezenta esti de acord ca Learning Ecosystem srl sa poata solicita la mediere sau in instanta daune interese pentru incalcarea prezentelor termeni si conditii de utilizare.

Instanta in care se judeca drepturile litigioase ce decurg din incalcarea oricarei parti a termenilor si conditiilor este cea din raza teritoriala a Learning Ecosystem srl.

Learning Ecosystem poate o data cu constatarea incalcarii termenilor si conditiilor prezente sa sisteze prin decizie unilaterala si fara notificare accesul userului la site-urile sale.

LINK-URI EXTERNE

Uneori folosim link-uri catre alte site-uri care nu sunt ale Learning Ecosystem srl. Facand acest lucru nu divulgam indentitatea ta, nu te inscriem in noi procese de invatare si nu creem noi conturi in numele tau. Trimiterile la alte siteuri vor fi explicite prin denumirea lor. In momentul in care accesezi link-ul unui alt site decat cele administrate de Learning Ecosystem srl te afli sub termenii si conditiile acelui site.

CONFIDENTIALITATE

Consideram confidentialitatea ca fiind o componenta foarte inportanta in procesul de invatare, avand directa legatura cu increderea in grupul de participanti, manageri, sustinatori si formatori. De aceea, facem eforturile necesare pentru a pastra datele, informatiile si opiniile in termenii confidentialitatii grupurilor de formare. Astfel, nu impartasim cu nimeni (fara acordul explicit si prealabil al utilizatorului) datele personale ale utilizatorului. De asemenea, nu impartasim care sunt opiniile, solutiile, rezolvarile, rezultatele, din curs, decat atunci cand acest lucru a fost anuntat explicit si anterior și cu acrodul utilizatorului.

Atunci cand cursul a fost platit parțial sau total de o terta persoana (sponsor), atunci aceasta are acces la toate datele legate de evolutia utilizatorului, performanta lui in formare și rezultatele obtinute, precum si toata activitatea și implicarea utilizatorului in cursul respectiv și doar la cursul respectiv.

UTILIZATORUL ISI DA ACORDUL PENTRU CA LEARNING ECOSYATEM SRL SA POATA TRANSMITE CATRE CEI CARE AU PLATIT PARTIAL SAU TOTAL CURSUL (SPONSOR) A DATELOR ASA CUM A FOST STIPULAT IN PARAGRAFUL ANTERIOR.

BAZELE DE DATE CU CONTACTE

Deoarece tipul de invatare pe care il propunem este de natura sociala, folosim datele personale ale utilizatorului inregistrate in profilul de utilizator pentru ca fiecare participant sa se poata cunoaste mai bine. Aceste date raman in profilul de utilizator atata timp cat utilizatorul are un cont valid pe platforma. Aceste date sunt vizibile pentru ceilalti participanti la cursurile în care utlizatorul este inscris, precum si pentru suporterii și sponsorii săi sau managerii organizației sale care monitorizeaza formarea. Learning Ecosystem srl poate folosi aceste date exclusiv pentru a trimite invitatii la noi cursuri sau la newsletter-ul nostru.

In cazul in care utilizatorul nu mai doreste sa primeasca asemenea invitatii sau newsletter-ul poate sa ceara acest lucru direct prin e-mail la office@lesarning-ecosystem.org iar Learning Ecosystem va scoate utilizatorul de pe lista celor catre care se fac trimiteri electronice sau postale.

In cazul in care utlizatorul doreste sa stie ce date stocheaza Learning Ecosystem despre ele poate cere acest lucru la office@learning-ecosystem.org si acestea vor fi puse la dispozitie utlizatorului. Este nevoie ca utlizatorul să folosească o adresa personala pe care să fie trimise datele.

In cazul in care utilizatorul doreste sa beneficieze de dreputl de uitare, respectiv să fie sterse toate datele despre el, poate cere EXPLICIT acest lucru la office@learning-ecosystem.org si Learning Ecosystem srl va sterge datele. Utilizatorul intelege ca aceasto operatiune este ireversibila si conduce la pierderea tuturor datelor, lucrarilor, diplomeleor si oricăror alte inregistrari, fara posibilitatea de a mai fi recupearte.

Datele utilizatorului NU SUNT PUSE LA DISPOZITIE, VANDUTE SAU OFERITE NICI UNEI ALTE ENTITATI JURIDICE IN AFARA DE LEARNING ECOSYSTEM SRL.

PREVEDERI PRIVIND POLITICA DATELOR PERSONALE

Learning Ecosystem srl prelucreaza datele personale in scopul de a oferi servicii de formare conforme cu scopurile si obiectivele stabilite pentru formare.

Datele necesare pentru formarea fata in fata a unui participant, incluzând datele culese in procesul de analiza de nevoie sunt:

 • nume, prenume
 • data nasterii
 • genul
 • adresa e-mail
 • telefon
 • localitate de domiciliu / lucru
 • organizatie / loc de munca
 • departament
 • formare profesionala si personala anterioara
 • studii, diplome
 • cunostinte, abilitati, comportamente și obiceiuri
 • date culese prin teste de evaluare legate de temperament, personalitate sau tendintele comportamentale sau in gandire
 • evaluarea serviciilor prin feedback imediat

Datele necesare pentru formarea on-line ale unui utilizator sunt:

 • nume, prenume
 • data nasterii
 • genul
 • localitate de domiciliu / lucru
 • adresa e-mail
 • telefon
 • organizatie / loc de munca
 • departament
 • formare profesionala si personala anterioara
 • formare profesionala si personala anterioara
 • studii, diplome
 • cunostinte, abilitati, comportamente și obiceiuri
 • date culese prin teste de evaluare legate de temperament, personalitate sau tendintele comportamentale sau in gandire
 • informatii tehnice legate de dipozivul folosit pentru conectare (locatia, IP, tipul de echipament, tipul de hardwere)
 • informatii privind intervalul orar si datele de conectare pe platforma
 • teme și documente incarcate ca urmare a unor teme solicitate de formarea in domeniu
 • date legate de conectare cum ar fi identificatorul userului si parola (parola este retinuta de sistem pentru logarile ulterioare, dar este ncunoscuta de administratorii sistemuli, doar userul o cunoaste)

Datele suplimentarenecesare pentru folosirea invatarii sociale ale unui participant sau utilizator sunt:

 • imagine
 • identificator Skype, Google Hangout sau alte id-uri de pe servicii similare de tip teleconferinta
 • preferinte
 • comportamente
 • evaluarea serviciilor
 • feedback oferit
 • feedback primit
 • nume și prenume suporter
 • adresa e-mail suporter

Datele necesare folosite pentru semnarea unui contract de servicii sunt:

 • nume si prenume
 • număr și serie act identitate
 • cond numeric personal
 • date financiare: banca, contul
 • localitatea de domiciliu

Refuzul unei persoane de a furniza datele sale personale mentionate mai sus determina imposibilitatea derularii serviciului de formare mentionat mai sus, respectiv exercitarea drepturilor si indeplinirea obligatiilor ce revin partilor in concordanta cu prestarea serviciilor de formare.

Potrivit Regulamentului UE 679/2016, persoanele fizice beneficiaza de urmatoarele drepturi: consimtamantul, dreptul la informare, dreptul de a avea acces, dreptul la stergere (dreptul de a fi uitat), dreptul la rectificare, dreptul de portabilitate, dreptul de opozitie, dreptul de limitare a procesului automatizat de creare a profilurilor.
Pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate, orice persoana interesata se poate adresa cu o cerere scrisa prin e-mail la adresa office@learning-ecosystem.org, datata si semnata (scanată), urmand ca cererea sa primeasca raspuns la adresa indicata in cerere, in termenele prevazute de lege.

Datele prezentate mai sus pot fi puse la dispoziția:

 • formatorilor, instructorilor, administratorilor, asistentilor care gestioneaza platforma MATRIX – Learning Ecosystem. Toate aceste persoane gestioneaza aceste informatii în bazele de date Learning Ecosystem si au contracte de confidentialitate in vigoare.
 • prestatori/furnizori de servicii (de marketing, bancare, alte servicii), precum si alti destinatari (Politie, instante de judecata, Parchet, autoritati, alte organe ale Statului), care au rolul de a asista Learning Ecosystem srl in prelucrarea de date personale, in calitate de Imputerniciti, asistare care se realizeaza doar in limitele dispozitiior legale aplicabile si/sau ca urmare a existentei unor cereri in mod expres formulate cu privire la datele personale prelucrate.

Prin citirea prezentilor termeni si conditii si prin bifarea aferenta acceptarii acestia iau la la cunostinta de faptul ca societatea Learning Ecosystem srl garanteaza acestora drepturile prevazute de legea aplicabila, respectiv:

 1. dreptul persoanei vizate de a fi informata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conditiile legii;
 2. dreptul de acces al persoanei vizate la datele cu caracter personal furnizate;
 3. dreptul de interventie al persoanei vizate asupra datelor sale cu caracter personal;
 4. dreptul persoanei vizate de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
 5. dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelorsale personale;
 6. dreptul persoanei vizate de a solicita rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii;
 7. dreptul persoanei vizate de a se adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari prevederilor legale aplicabile datelor personale.

Utilizatorul sau persoana a caror date au fost inregistrate isi poate exercita oricare dintre aceste drepturi trimitand o notificare pe adresa office@learning-ecosystem.org .

Persoana vizata poate sa se opuna oricand si fara nicio justificare, prelucrarii datelor cu caracter personal in scop de marketing direct, prin trasmiterea unei solicitari pe adresa office@learning-ecosystem.org .

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Din timp in timp termenii si conditiile de inscriere si participare pot suferi modificari. Termenii si conditiile modificate vor fi afisate permanennt pe site, acest lucru considerandu-se a fi de natura a informa userii de noile conditii. Utilizatorul este de acord că publicarea pe site este suficienta pentru intrarea lor in vigoare si acordul sau.