Ecosisteme de învățare

Cine este responsabil să se asigure că angajații parcurg procese de formare experiențială și socială care să îi facă mai buni? Noi ne-am asumat această sarcină! Sarcina noastră nu este trainingul! Sarcina pe care ne-am asumat-o este aceea de a susține schimbările comportamentale dezirabile și îmbunătățirile de performanță așteptate de client.

Dacă am putea da fiecărui participant o pastilă care să îi crească performanța, am face-o! Însă, atâta timp cât nu există un asemenea tratament miraculos, noi construim un mediu care să ofere și să susțină dezvoltarea celor ce se scufundă în el cu dorința de a fi mai buni. Astfel am construit ecosisteme de învățare adaptate nevoilor fiecărui participant și fiecărui context.

Ecosistemul de învățare este un ansamblu format dintr-un mediu cu facilități de formare integrate (biotop) și comunitatea de participanți, instructori, mentori, asistenți de învățare, suporteri și manageri de formare (biocenoza) care interacționează între ei cu ajutorul facilităților.

Cristian Neguț a creat în 2013, după 13 ani de cercetare și experimentare, primul mediu omogen dedicat celor care doresc sa învețe și anturajului lor personal și profesional, construind procese specifice de formare în care aceștia să interacționeze coerent, consistent și eficient cu scopul de a se dezvolta personal, profesional și spiritual.

Learning Ecosystem cercetează, inovează, dezvoltă și livrează ecosisteme de învățare pentru lideri și echipele lor, pentru organizații și companii.

Creăm cele mai complete medii de învățare în care participanții, fie că participă individual sau în echipe, beneficiază oriunde (la birou, pe drum în troleibuz, sau acasă direct din fotoliul lor) și oricând (24/7) de cel mai stimulativ mediu de învățare și dezvoltare, atât personală cât și, profesională.

Așa cum organismele vii nu pot trăi fără un mediu propice și fără să interacționeze cu celelalte vietăți, la fel și procesele de dezvoltare umană nu au consistență și durabilitate dacă sunt scoase din mediul lor și din interacțiunea cu cei din jur (familie, colegi, prieteni, șefi, subalterni etc.). Learning Ecosystem crează mediul în care dezvoltarea se poate realiza complet.

Learning Ecosystem oferă cursurile sale în trei variante: Find, Solve sau Grow. Indiferent că vrei doar conținutul teoretic (varianta Find), fie că vrei și exerciții de rememorare, aplicații de practică deliberată și interacțiune asincronă cu formatorii (varianta Solve), fie că vrei și forum, grupuri de studiu și mai ales interacțiunea sincronă săptămânal cu formatorii sau cursuri față în față (varianta GROW), ai întotdeauna de unde alege. Mai mult chiar, oricând poți trece de la o variantă la una superioară folosind extensiile din catalog.

Pentru noi învățarea nu mai reprezintă un obiectiv, ci rezultatele obținute de participant în viața personală sau profesională!

Learning Ecosystem conectează în primul rând oamenii între ei și apoi cu tehnologia, oferind conținut de ultimă oră și experiențe structurate de învățare relevante.

Intră acum în magazinul cu ecosisteme de învățare.