fbpx

Ecosisteme de învățare

Cine este responsabil să se asigure că angajații parcurg procese de formare experiențială și socială care să îi facă mai buni? Noi ne-am asumat această sarcină! Sarcina noastră nu este trainingul! Sarcina pe care ne-am asumat-o este aceea de a susține schimbările comportamentale dezirabile și îmbunătățirile de performanță așteptate de client.

Dacă am putea da fiecărui participant o pastilă care să îi crească performanța, am face-o! Însă, atâta timp cât nu există un asemenea tratament miraculos, noi construim un mediu care să ofere și să susțină dezvoltarea celor ce se scufundă în el cu dorința de a fi mai buni.

Ecosistemul de învățare este un ansamblu format dintr-un mediu cu caracteristici omogene (biotop) și comunitatea de organisme vegetale și animale care conviețuiesc în acest mediu (biocenoza), și în care se stabilesc relații strânse, atât între organisme, cât și între acestea și factorii de mediu.

Learning Ecosystem a creat în 2012, după 12 ani de experimentare, primul mediu omogen dedicat celor care doresc sa învețe și anturajului lor personal și profesional, construind procese specifice de formare în care aceștia să interacționeze coerent, consistent și eficient cu scopul de a se dezvolta personal, profesional și spiritual.

Learning Ecosystem cercetează, inovează, dezvoltă și livrează ecosisteme de învățare pentru lideri și echipele lor, pentru organizații și companii.

Creăm cele mai complete medii de învățare în care participanții, fie că participă individual sau în echipe, beneficiază oriunde (la birou, acasă, în troleibuz etc.) și oricând de cel mai simulativ mediu de învățare și dezvoltare, atât personală cât și, profesională.

Așa cum organismele vii nu pot trăi fără un mediu propice și fără să interacționeze cu celelalte vietăți, la fel și procesele de dezvoltare umană nu au remanență dacă sunt scoase din mediul lor și din interacțiunea cu cei din jur (familie, colegi, prieteni, șefi etc.). Learning Ecosystem crează mediul în care dezvoltarea se poate realiza complet.

Învățarea nu mai reprezintă un obiectiv, ci rezultatele obținute!

De aceea, pentru Learning Ecosystem obiectivul nu mai este învățarea propriu-zisă, ci rezultatele pe care ea le produce în viața personală și profesională a omului.

Learning Ecosystem conectează oamenii între ei și cu tehnologia, oferind conținut de ultimă oră și experiențe structurate de învățare relevante.

Intră acum în magazinul cu ecosisteme de învățare.